Poisťovňa Aegon prináša klientom bezplatný bonus v prípade hospitalizácie po dopravnej nehode

30. októbra 2017

V uplynulom roku sa na slovenských cestách stalo viac ako 13 000 dopravných nehôd

• Riziko dopravných nehôd rastie s príchodom nepriaznivého a sychravého počasia
  • Aegon odmeňuje svojich klientov bezplatnou mimoriadnou ochranou v prípade hospitalizácie zapríčinenej dopravnou nehodou

Poisťovňa Aegon sa dlhodobo venuje zvýšenej starostlivosti o svojich existujúcich klientov. V rámci vernostného programu im pravidelne a zdarma prináša mimoriadne sezónne krytia, bezplatné navýšenia poistných súm, súťaže o atraktívne ceny či praktické zľavové kupóny.

S príchodom sychravých chladných dní sa na slovenských cestách zvyšuje i počet dopravných nehôd. Znížená viditeľnosť, mokrá alebo zamrznutá vozovka a jazda v pološere či tme sú hlavnými faktormi, ktoré stoja za vyššou nehodovosťou. Poisťovňa Aegon práve na tieto kalendárne mesiace pripravila svojim verným klientom bezplatný bonus v podobe mimoriadnej ochrany.

Ak bude z dôvodu dopravnej nehody potrebná hospitalizácia, poisťovňa Aegon  pomôže svojim klientom extra peniazmi navyše. Za každý deň hospitalizácie dostane klient bonusových 15 eur. Hospitalizácia musí trvať dlhšie ako 3 dni a maximálne 15 dní, pričom extra suma sa vypláca už od prvého dňa. Hospitalizovanému účastníkovi dopravnej nehody (vodič,  spolujazdec, cyklista, chodec) tak môže poisťovňa bonusovo vyplatiť až 225 eur na zmiernenie zdravotných či finančných následkov.

Mimoriadna ochrana platí od 1.11.2017  až do 31.3.2018. „Túto bonusovú ochranu poskytujeme klientom nad rámec prípadného poistného plnenia vyplývajúceho z uzavretého doplnkového poistenia,“ dopĺňa manažérka produktového oddelenia Monika Poracká.

Túto výhodu poskytuje Aegon svojim klientom automaticky a zadarmo. Podmienkou získania bonusu je uzatvorená platná zmluva životného poistenia s technickým začiatkom do 31.12.2016.

Základné rady, ako správne postupovať, ak ste svedkom či priamym účastníkom dopravnej nehody, nájdu všetci klienti a motoristi na stránke www.aegon.sk/dopravna-nehoda. Poisťovňa navyše v súvislosti s mimoriadnym bonusom pripravila pre svojich klientov i súťaž o knihy s tematikou prvej pomoci.