Union poisťovňa prevzala portfólio neživotného poistného kmeňa Aegon

piatok, 6. septembra 2019

Union poisťovňa sa dohodla na prevode portfólia neživotného poistenia (poistenie majetku) zo spoločnosti AEGON Hungary Closed Company Ltd. Prevod bol schválený regulačným orgánom a do Unionu sa presunie takmer 18 000 zmlúv.

Predaj kmeňa neživotného poistenia Aegon je v súlade so strategickým cieľom poisťovne optimalizovať portfólio a alokovať kapitál v rámci svojich obchodných aktivít. V rámci tejto stratégie sa Aegon dohodol na predaji svojho poistného kmeňa Union poisťovni. Union má vyše 25 ročné skúsenosti v oblasti poisťovania nehnuteľností a domácností. Pravidelne prináša servisné a produktové inovácie a od roku 1997 je dcérskou spoločnosťou najväčšej holandskej poisťovacej skupiny Achmea.

Poistné podmienky ostávajú nezmenené
Zmluvné poistené podmienky ostávajú naďalej v platnosti. Všetky povinnosti a záväzky vyplývajúce z uzatvorených poistných zmlúv prechádzajú od 6. 9. 2019 na poisťovňu Union.

Zmena čísla bankového účtu
Svoje poistné za produkt DOM KOMPLET už, prosím, uhrádzajte na nové číslo bankového účtu Union poisťovne: SK59 1111 0000 0066 0054 7090.

Klientsky servis
Servis poistných zmlúv prechádza pod správu Union poisťovne a pre klientov už nebude dostupná služba WebKlient. Naďalej sa však môžete obrátiť na svojho osobného finančného sprostredkovateľa. K dispozícii je vám aj takmer 40 pobočiek Unionu po celom Slovensku.

V prípade akýchkoľvek otázok či požiadaviek spojených s vaším poistením už kontaktujte Zákaznícke centrum Union poisťovne:
• telefónne číslo: 0850 111 211,
• email: union@union.sk,
• kontaktný formulár na webe www.union.sk/kontaktny-formular.

Poistné udalosti môžete v Union poisťovni nahlásiť:
• prostredníctvom online formulára,
• telefonicky na čísle Zákazníckeho centra 0850 111 211,
• prostredníctvom e-mailu na adresu union@union.sk,
• cez 24 hodinovú asistenčnú službu EuroCross na technical@eurocross.cz, telefonicky +420 296 339 644, alebo faxom na číslo +420 296 339 630,
• osobne na ktorejkoľvek pobočke Unionu,
• zaslaním tlačového formulára poštou (Karadžičova 10, 813 60 Bratislava).
Viac informácií k hláseniu škodovej udalosti nájdete tu.